Spullen over of nodig?

Elders op deze site hebben we het erover dat  het handig is om binnen de wijk met elkaar samen te werken, niet te versnipperen, niet zelf het wiel uit te vinden. Dat gaat niet alleen over activiteiten maar dat kan net zo goed gaan over spullen. Daarom willen we op deze pagina mensen en organisaties de gelegenheid bieden om aan te geven dat ze spullen nodig of juist over hebben.

 

Spullen over?

Het komt nogal eens voor dat instellingen, bedrijven, scholen of gewone particulieren spullen hebben die ze willen wegdoen. Laatst bleek dat nog eens toen een organisatie stoelen nodig had en dat een andere die juist had weggedaan. Zonde en weinig duurzaam! Heeft u spullen over waar andere mensen of organisaties nog iets aan kunnen hebben?
Meld het bij ons door het formulier in te sturen!

 

Of heeft u juist spullen nodig?

Heeft u of uw organisatie spullen nodig en heeft u niet het geld om deze zelf aan te schaffen, meld dat dan hier op deze site. Het zou best kunnen zijn dat anderen in de wijk die spullen over heeft of voor heel weinig willen verkopen. Het zou zonde zijn als deze dan in de container zouden verdwijnen!
Heeft u bepaalde zaken nodig, meld het dan door dit formulier in te sturen!

 

De formulieren

Op de formulieren kunt u uzelf aan ons kenbaar maken en aangeven of u spullen over of juist nodig heeft. Ook kunt u aangeven hoelang het aanbod of de vraag geldt en of u er een kleine vergoeding voor vraagt of ervoor over heeft. Het door u ingevulde formulier is niet publiek toegankelijk maar wel wordt op deze site een <LIJST> weergegeven van spullen die worden gevraagd en aangeboden. Het Platform Vreewijk kan dan bij interesse de contacten verzorgen.

 

Overzicht van gevraagde en aangeboden artikelen

Klik <HIER> voor een overzicht van aangeboden en gevraagde artikelen. Dit overzicht kan voor u aanleiding zijn om te reageren, hetzij omdat u zaken over heeft of juist nodig, hetzij dat dit u op het idee brengt om artikelen zelf aan te bieden of te vragen.